A termék értékesítése megszűnt, a terméktámogatás meglévő ügyfeleinknek folyamatos
 Megjelent a Pages programcsomag új verziója.

Rendszerszintű PDF támogatás
az új nyomdai igényeknek megfelelően a széles körben elterjedt PDF formátum mellett PostScript Level 1, Level 2 és Level 3 támogatás biztosítása

Integrált kezelőfelület
újratervezett kezelőfelület, mely rendelkezik a korszerű munkakörnyezetek valamennyi jellemzőivel és szolgáltatásaival

Kibővített sablonkészítési lehetőségek

új mechanizmusok, bővített paraméterezési lehetőségek segítik a gyors sablonkészítést és teszik kényelmesebbé a munkát

  Termékregisztráció

Tisztelt Ügyfelünk! A Pages új generációjának megjelenésével párhuzamosan szeretnénk aktualizálni ügyfél-adatbázisunkat. Az elmúlt évek során a Pages programcsomag több csatornán, esetenként egyedi feltételekkel került értékesítésre és jutott el a programot valóban használó ügyfeleinkhez. Néhány esetben előfordult a program újraértékesítése is (pl. levilágító-berendezések adás-vételénél) és noha törekedtünk ügyfél-adatbázisunk folyamatos aktualizálására, előfordulhatott, hogy néhány esetben a megváltozott adatok nem jutottak el hozzánk.
Ezért döntöttünk ügyfél-adatbázisunk újragenerálása (és a meglévő adatokkal való egyeztetése) mellett. Kérjük legyen segítségünkre ebben az alábbi mezők kitöltésével.

Kérjük valamennyi jelenlegi ügyfelünket, hogy töltse ki az űrlapot (abban az esetben is, ha nem történt adatváltozás), és ügyeljenek a bevitt adatok pontosságára, mert a jövőben az így létrehozott adatbázist használjuk ügyfeleink nyilvántartására és a különböző programcsomagok azonosítására. Köszönjük.

Minden mező rendelkezik kitöltési útmutatóval és példa adatokkal. Kérjük - a könnyebb feldolgozhatóság érdekében - használja a példák adatformátumát és tagolását (adattagok sorrendje, használt elválasztó karakterek, pl. pont, vessző, elválasztójel) az információk bevitelénél.


Cégnév

Cég esetében a cég hivatalos rövid (cégbíróság által rögzített) elnevezése.
Magánszemély esetében vezetéknév és keresztnév.
Példa: Lilom Kft.

Számlázási cím

Cég esetében a cég számlázási címe (azonos a cég székhely címével).
Magánszemély esetében lakcím.
Példa: 1036 Budapest, Liliom u. 23. 2/8.

Postázási cím

Kérjük, csak akkor töltse ki, ha a postázási cím különbözik a számlázási címtől.
Példa: 1028 Budapest, Kőhegy u. 46.


Adóazonosító

Cég és magánszemély esetében is az egyedi adóazonosító jel.
Példa: 12345678-2-12 (cég) vagy 0123456789 (magánszemély)

Kapcsolattartó személy neve

Kapcsolatfelvétel esetén.
Példa: Tóth Árpád

Kapcsolattartó személy telefon elérhetősége

Több telefonszám is megadható.
Példa: 1/236-2345, 30/123-4567, 24/435-856

Kapcsolattartó személy e-mail elérhetősége

Több e-mail cím is megadható.
Példa: nagy.janos@internet.hu

Kérjük, hogy valamennyi birtokában levő Pages példányt külön regisztrálja. Több példány regisztrálása esetén a fenti - személyes és kapcsolattartásra vonatkozó - adatok változatlanul hagyása mellett csak az alábbi - termékre vonatkozó - adatokat módosítsa a leírtaknak megfelelően. Jellemzően az egy tulajdonban levő azonos programcsomagok azonos azonosítószámmal rendelkeznek, ebben az esetben kérjük fordítsanak figyelmet a vásárlás időpontjának meghatározására.


Azonosítószám

Valamennyi Pages programcsomag azonosítószámmal rendelkezik, mely a hardverkulcs típusától függően 6 vagy 8 jegyű szám. Ez az érték lekérdezhető az SDUGO programmal (aktuális verziója letölthető innen), képernyőkimente ehhez hasonló. A bekeretezett szám az azonosítószám.
Példa: 20034012

Programcsomag

A programcsomag azonosítók a Standard, Professional, Standard Limited és a Professional Limited kifejezések.
Példa: Professional

Vétel időpontja

A számla vagy az első részszámla kiegyenlítésének időpontja.
A dátum ÉÉÉÉ-HH-NN formátumú.
Példa: 2004-06-12

Megjegyzés

A termékhez kapcsolódó speciális információk. Kérjük, itt jelezzék a tesztelésre kapott hardverkulcsokat, az időkorláttal rendelkező kulcsokat, a speciális - pl. Pages 2 verzió RIP 3 értelmezővel - kiszerelésű programcsomagokat, stb.
Példa: A program időkorláttal rendelkezik.


A REGISZTRÁCIÓ gombra kattintva a program feldolgozza a bevitt adatokat. Amennyiben ezek megfelelnek a formai elvárásoknak az adatok rögzítésre kerülnek az adatbázisban. A program minden esetben tájékoztat az akció sikerességéről és felkínálja a már bevitt adatokat további módosítását. Kérjük ellenőrizze a bevitt adatok helyességét.