Megjelent a Pages programcsomag új verziója.

Rendszerszintű PDF támogatás
az új nyomdai igényeknek megfelelően a széles körben elterjedt PDF formátum mellett PostScript Level 1, Level 2 és Level 3 támogatás biztosítása

Integrált kezelőfelület
újratervezett kezelőfelület, mely rendelkezik a korszerű munkakörnyezetek valamennyi jellemzőivel és szolgáltatásaival

Kibővített sablonkészítési lehetőségek

új mechanizmusok, bővített paraméterezési lehetőségek segítik a gyors sablonkészítést és teszik kényelmesebbé a munkát


Íratkozzon fel időszakos hírlevelünkre és legyen része a Pages digitális montírozó szoftvert használók közösségének, értesüljön első kézből a rendszer új fejlesztéseiről, újdonságairól, ossza meg másokkal tapasztalait, legyen napra kész a digitális montírozás világában.

név


e-mail


  Pages 3 demo verzió

Próbálja ki a Pages 3 programot. A demo verzió segítségével saját környezetében ismerheti meg a rendszer lehetőségeit és a munkafolyamat elemeit. A demo verzió nem igényel hardver kulcsot, nincs benne időkorlát, és minden funkciója működik, az alábbi korlátozásokkal:
- a Processor modulban kipróbálható tetszőleges PDF/PostScript állomány előfeldolgozása (látvány, feldolgozási sebesség, log üzenetek), azonban a fájlból nem keletkezik Pages-beli montírozásra alkalmas PDF állomány
- a Pages modulban kipróbálható mind a kézi montírozás, mind az automatikus kilövéskészítés a demóhoz mellékelt tesztfájlokkal. A végeredmény a monitoron megtekinthető és a Pages saját formátumában elmenthető, de a PDF/PostScript mentés nincs engedélyezve.

PAGES 3 DEMO LETÖLTÉSE (21 MB)

  Minimális rendszerkövetelmény

A Pages 3 programcsomag demo verziójának működéséhez bármelyik 32 bites Windows platform megfelelő. A minimális hardver igény Pentium I típusú számítógép, legalább 32 MB memóriával, továbbá javasolt a nagy kapacitású, gyors merevlemez.

Telepítés

A demo verzió telepítését az oldalról letölthető Pages3DemoSetup.exe program végzi el. Elindítását követően a telepítő létrehozza a szükséges könyvtárstruktúrát és bemásolja a demo működéséhez szükséges állományokat. A tesztállományok a Pages alapkönyvtár Sample alkönyvtárában találhatók meg. A telepítést követően a programcsomag a Start menüből indítható.
A demo telepítése, használata és eltávolítása nincs semmilyen hatással az esetleg ugyanazon a gépen lévő Pages 2 működésére.

A modulokat indító programfájlok az alábbiak:

Processor
PDF/PostScript előfeldolgozás

Pages3
manuális montírozás és automatikus kilövés készítés