Megjelent a Pages programcsomag új verziója.

Rendszerszintű PDF támogatás
az új nyomdai igényeknek megfelelően a széles körben elterjedt PDF formátum mellett PostScript Level 1, Level 2 és Level 3 támogatás biztosítása

Integrált kezelőfelület
újratervezett kezelőfelület, mely rendelkezik a korszerű munkakörnyezetek valamennyi jellemzőivel és szolgáltatásaival

Kibővített sablonkészítési lehetőségek

új mechanizmusok, bővített paraméterezési lehetőségek segítik a gyors sablonkészítést és teszik kényelmesebbé a munkát


Íratkozzon fel időszakos hírlevelünkre és legyen része a Pages digitális montírozó szoftvert használók közösségének, értesüljön első kézből a rendszer új fejlesztéseiről, újdonságairól, ossza meg másokkal tapasztalait, legyen napra kész a digitális montírozás világában.

név


e-mail


  Egyszerű montírozás

Hagyományos montírozási feladatok megoldása a filmfelület optimális kihasználása céljából. Együtt nyomandó anyagok egy filmre pakolása, legyen szó egy anyag több garnitúrájáról vagy különböző anyagokról, pontos pozíció beállítása, elforgatás, tükrözés, egymásra illesztés, rácsszög, rácssűrűség egyéni beállítása, nyomdai jelek utólagos felrakása stb.

Automatikus montírozás

A Pages programcsomag egy professzionális PDF és PostScript feldolgozó rendszer, mely lehetővé teszi az oldalak megtekintését, ellenőrzését, filmen/nyomólemezen történő elhelyezését, montírozását, komplett nyomdai kilövés elkészítését.

Eszközfüggetlen végtermék

Az elkészült montírozott anyagokat a program eszközfüggetlen PDF vagy PostScript formátumban menti el, ezért nincs jelentősége, hogy milyen típusú levilágító berendezésen történik a levilágítás ill. a további feldolgozás.

DTP-program független értelmező

A PDF és PostScript állományok elemzése közben a Pages - a hasonló programokkal ellentétben - nem használ fel DTP program specifikus információkat. Lényegtelen, hogy a feldolgozandó állomány InDesign-ban, QuarkXpress-ben, PageMaker-ben vagy más programban íródott.

  PDF/PostScript megtekintő

Lehetőség van a PDF/PostScript állományok tartalmának megtekintésére színenként és együttesen, ugyanis a program a feldolgozott állományokból tetszőleges felbontású preview képet hoz létre.

PostScript szintaktikai elemzés

A Pages PostScript állományokkal történő munka esetén, "mellékszolgáltatásként" elvégzi a PostScript file-ok szintaktikai ellenőrzését, a "kilógó", fonthiányos, hibás anyagok kiszűrését, RGB objektumok, hiányzó rácsbeállítások jelzését stb.

Minimális rendszerigény

A Pages program működéséhez bármelyik 32 bites Windows platform megfelelő. A minimális hardver igény Pentium I típusú számítógép, legalább 32 MB memóriával, továbbá javasolt a nagy kapacitású, gyors merevlemez. A program egy párhuzamos/soros/USB portra csatlakoztatott hardware kulcs jelenlétében működőképes.