Megjelent a Pages programcsomag új verziója.

Rendszerszintű PDF támogatás
az új nyomdai igényeknek megfelelően a széles körben elterjedt PDF formátum mellett PostScript Level 1, Level 2 és Level 3 támogatás biztosítása

Integrált kezelőfelület
újratervezett kezelőfelület, mely rendelkezik a korszerű munkakörnyezetek valamennyi jellemzőivel és szolgáltatásaival

Kibővített sablonkészítési lehetőségek

új mechanizmusok, bővített paraméterezési lehetőségek segítik a gyors sablonkészítést és teszik kényelmesebbé a munkát


Íratkozzon fel időszakos hírlevelünkre és legyen része a Pages digitális montírozó szoftvert használók közösségének, értesüljön első kézből a rendszer új fejlesztéseiről, újdonságairól, ossza meg másokkal tapasztalait, legyen napra kész a digitális montírozás világában.

név


e-mail


  Hírek a fórumon

A továbbiakban híreink a Pages fórum Hírek témájában olvashatók.

Pages fórum

Honlapunkat fórum felülettel bővítettük. Reméljük, hogy a közösségi oldal a jövőben hasznos információkkal szolgál felhasználóinknak.

Pages 3.0.02 frissítés

Regisztrált ügyfeleink számára letölthető a Pages 3.0.02 frissítés.

Pages 3.0.01 frissítés

Regisztrált ügyfeleink számára letölthető a Pages 3.0.01 frissítés, mely hibajavításokat és felhasználói javaslatok implementálását tartalmazza.

Pages 3 demo verzió

Elkészült a Pages 3 digitális montírozó rendszer demo verziója, melynek segítségével az érdeklődők saját környezetükben ismerhetik meg a rendszer lehetőségeit és a munkafolyamat elemeit.
A demo verzió letölthető honlapunk LETÖLTÉSEK oldaláról.

Lezárult a Pages 3 tesztelése

Októberben kereskedelmi forgalomba került a Pages 3. Köszönjük felhasználóinknak, hogy észrevételeikkel segítették munkánkat. Reméljük, hogy az új programrendszer elnyeri tetszésüket és hasznos eszköze lesz a digitális montírozásnak.
Köszönjük türelmüket.

Pages 3 Beta 5 verzió

Megjelent a Pages 3 Beta frissítése. Hibajavítások és kénylemi funkciók megvalósítása mellett újdonság az Alias színnevek használatának lehetősége, mellyel különböző színneveket azonos szeparációhoz tartozóvá lehet tenni, a kilövési jelek egységesítettebb pizicionálása, valamint a kilövési jelek univerzálisabb színkezelése - egyazon jel használható színrebontott, kompozit vagy egyszínű anyagok esetén.

  Pages 3 Beta 4 verzió

Megjelent a Pages 3 Beta frissítése. Végleges formájában integráltuk a rendszerbe az AutoPlacer modult, melyben az új funkciók között már megtalálható a kilövési sablon paraméterváltozásaira valós időben reagáló azonnali végeredmény előnézet is.

Pages 3 Beta 3 verzió

Megjelent a Pages 3 Beta frissítése, mely a fejlesztésben közreműködő partnereink által jelzett észrevételeket integrálja a rendszerbe. Új funkciók az archivált log adatbázis az előfeldolgozásokról, a korlátlan Undo lehetősége a montírozás során, a tartalmi információk és nézőképek kijelzése a montirozandó fájlokról azok megnyitása nélkül a beépített fájlkezelőn keresztül

Pages 3 Beta 2 verzió

Megjelent a Pages 3 Beta frissítése. Minden montírozás PDF szinten működik, ezért nem keletkezik sok egyoldalas munkafájl, az eredeti PDF-et lehet montírozni, illetve PostScript kiinduló anyag esetén az ebből a Pages által készített PDF-et.

A Pages 3 új arca

Új arculatot kapott Pages termékünk. Logója, színvilága és stílusjegyei reméljük elnyerik tetszésüket és egyszersmind könnyebbé teszik termékünk azonosítását. A Pages új arculatával összhanban frissítettük honlapunk megjelenését is.